البته KG.B پس از انقلاب اسلامی ایران هم دچار اشتباهاتی بود که نماینده آن از طریق مرکز مورد توبیخ قرار گرفته که بارزترین آن اعلام دیر، گزارش شکست حمله آمریکا در طبس و قبل از آن، موضع انفعالی در تسخیر سفارت آمریکا در تهران که به گفته یکی از افسران K.G.B که به غرب پناهنده شده بود؛ انقلاب ایران را در ابتدا، کار سیا تصور می کردند اما با اشغال سفارت نظر آنها تغییر کرد.
در سال ۱۹۸۲ و زمانی که در جنگ عراق علیه ایران کشور ما توانست به پیروزیهایی دست یابد؛ شوروی موشکهای اسکاد B را به عراق داد تا عراق در موضع قدرت قرار گیرد و از ایران شکست نخورد. همچنین تحریم تسلیحاتی عراق توسط شوروی برای محکوم کردن صدام از اشغال افغانستان توسط شوروی نیز لغو شد و انواع و اقسام سلاحهای جدید ساخت شوروی وارد عراق شد. صدام نیز در پاسخ به این کار، زندانیان کمونیست را مورد عفو قرار داد.
کوبا بهترین متحد شوروی در آمریکای لاتین و در جنگ جاسوسی بسیار فعال بود جاسوسان کوبایی راحت خود را به عنوان اتباع کشورهای آمریکای جنوبی جای می زدند در حالی که روسها به سختی به عنوان غربیها می توانستند عمل کنند. از سال ۱۹۶۲ تا ۱۹۶۶ از مجموع شش هزار پانصد و چهل مامور غیر قانونی کوبا از طریق چک اسلواکی با گذرنامه ها و اسناد شناسایی ونزوئلایی، آرژانتینی، کلمبیایی یا دومنیکنی تردد کردند که اکثر آن مدارک واقعی بود و تنها عکس افراد عوض می شد.
ماموران غیر قانونی کوبا از طریق کشور چک اسلواکی به سایر کشورها به ماموریت می رفتند در موارد زیادی کوباییها از برادر بزرگ خود شوروی هم جلوتر و با تعصب تر حرکت می کردند مخصوصاً در آفریقا بسیار فعال تر از شوروی بودند شاید به این دلیل که نزدیکی فرهنگی آن ها با آفریقاییها بسیار بیشتر از درک شوروی در مقابل آفریقا بود. البته شوروی علاوه بر کوبا علاقه زیادی برای فعالیت در سایر کشورها داشت از جمله تلاش برای برقراری روابط با پرو، ونزوئلا و سایر کشورها را ادامه می داد و کشورهای
کمونیست دیگری همچون آلمان شرقی را ترغیب و تشویق به فعالیت در آمریکای لاتین می کرد. اما ظاهرا کوبا روابط بهتری می توانست با هم نژادهای خود داشته باشد.